Home Autocare de vanzare
Autocare de vanzare
Autocare de vanzare PDF Imprimare Email
Autocare de vanzare
Scris de irina86   
Vineri, 13 Mai 2011 07:00

Autocare de vanzare puteti gasi online, exista site-uri care se ocupa numai cu vanzare de autocare si cu licitatii pentru autocare de vanzare. Majoritatea acestor masini sunt la mana a doua, aceste autocare de vanzare sunt scoase la licitatie din mai multe motive diferite.

Cei care cauta in general autocare de vanzare sunt chiar companii de autocare sau grupuri bisericesti de exemplu, care vor sa gaseasca autocare de vanzare pentru a face transportul de la si spre biserica mai usor, dar si pentru a organiza excursii in tara si in strainatatea pentru membrii bisericii si pentru familiile lor.

Autocare de vanzare sunt cautate si de scoli pentru acelasi motiv pentru care autocare de vanzare sunt cautate de grupurile bisericesti. Scolile, accesand fonduri europene sau fonduri private, cauta autocare de vanzare pentru as-I aduce copiii la ore sau pentru a organiza excursii. In orasele mai maricele scolile nu cauta autocare de vanzare deoarece copiii se pot descurca cu usurinta si singuri pentru a ajunge la scoala, avand disponibile mijloace de transport in comun.

Pentru o scoala dintr-un oras mai mare, autocare de vanzare ar fi bune numai pentru organizarea excursiilor, dar pentru excursii de doua ori pe an sau chiar mai des, nu este eficient din punct de vedere economic sa cumpere sau sa caute autocare de vanzare.

Pentru scoliile din provincie a caror elevi ce nu au acces la transportul public si sunt nevoiti sa mearga kilometri intregi pe jos, atunci gasirea unor autocare de vanzare ar fi o ideea extrem de buna, evident cu conditia ca scoala sa aibe fondurile necesare. Cumparand autocare de vanzare copiii vor fi adusi la scoal la o ora fixa si cu care vor fi adusi acasa la sfarsitul orelor, aceasta simplificare a drumului spre si de la scoala ar putea incuraja copii sa nu renunte prea repede sa scoala si poate chiar sa mearga la facultate.

In momentul de fata foarte multi copii, majoritatea din mediul rural renunta la scoala si nu termina nici cele 10 clase obligatorii, motivul principal fiind lipsa transportului spre scoli si distanta mare pe care copiii trebuie sa o parcurga pe jos.

Ultima actualizare în Vineri, 13 Mai 2011 08:23
 


Sondaje

Intr-o excursie ce mijloc de transport preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com